Archiv článků

  • 09.09.2018 17:44

    Bezlepkový a veganský makovo–švestkový koláč

    V hlavní roli opět oblíbená dvojice mák a švestky. Pokud Vás neuspokojila bezlepková verze makovo-švestkového koláče s vejci, tak zde je podobná varianta bez vajec, tedy recept na makovo-švestkový koláč veganský a bez lepku. A samozřejmě opět bez bílého rafinovaného cukru. Navíc je recept...

  • 07.09.2018 16:12

    Bezlepkový makovo–švestkový koláč

    V čase sklizně švestek se Vám bude hodit třeba tento recept na domácí voňavý bezlepkový makovo–švestkový koláč, bez mléka a bez bílého rafinovaného cukru. INGREDIENCE na formu kulatou o průměru 23 cm nebo hranatou o velikosti cca 22x22 cm: Korpus: 10 dkg rýžové mouky 10 dkg mletého* surového...

  • 18.02.2018 21:48

    Vitamín D, jeho důležitost a doporučená denní dávka

    Většina z nás asi ví, že vitamín D patří k nejdůležitějším výživným látkám, které naše tělo potřebuje. Co všechno tento vitamín (nevitamín) ovlivňuje a jaká je jeho optimální denní dávka, to se můžete dozvědět v tomto článku od pana Broučka z Detoxy.cz. Oficiálně doporučená denní dávka je 600-800...

  • 25.04.2017 19:49

    Ořechová vegan bábovka s baobabem (bezlepkový recept)

    Recept na domácí veganskou a bezlepkovou mramorovou ořechovou bábovku s baobabem. Jednoduchý recept bez vajec, bez mléka a laktózy, bez bílého rafinovaného cukru a bez lepku. Z níže uvedených ingrediencí vznikne bábovka o průměru 18 cm a výšce cca 8 cm. Dužina plodů Baobabu má bílou až nažloutlou...

  • 18.04.2017 21:20

    Pár tipů pro spokojená játra aneb jaro i játra milují zelenou!

    Po dlouhé zimě tu máme období jara, čas rašení, pučení, kvetení, ale také období, ve kterém se hodně z nás potýká s tzn. jarní únavou, a o to více, pokud je "typické aprílové počasí" se svými výkyvy teplot a tlaků. Jarní období je spjaté s játry a žlučníkem, které přes zimu dostaly pěkně zabrat...

  • 13.02.2017 20:39

    Mramorová pekanová bábovka – bezlepková a veganská

    Veganský recept na mramorovou pekanovou bábovku bez lepku. Je v ní použita i méně obvyklá jahelná mouka. Nebojte se experimentovat, výsledek vás mile překvapí! Tato verze bábovky je tedy veganská, bez vajíček, bez mléka a laktózy, bez lepku a bez rafinovaného bílého cukru. Z ingrediencí níže...

  • 12.02.2017 14:36

    Červená quinoa se zeleninou a červenou cibulkou

    Veganský, vegetariánský a bezlepkový recept na zeleninové „rizoto“ z červené quinoy s červenou cibulkou. Zelenina je do jídla použita čerstvá, proto si jídlo zachovává maximum hodnotných výživných látek. Quinoa (Merlík čilský) pochází z Jižní Ameriky, kde se používala jako jedna z nejstarších...

  • 04.02.2017 15:06

    Makovka banánová neboli makovo-banánová vegan bábovka bez lepku

    Mám ráda mák i banány. Miluji je i dohromady, jako svačinku. A makovou i banánovou bábovku jsem už pekla. Proč nezkusit tedy jejich kombinaci? Tady je výsledek – „Makovka banánová“ neboli bezlepkový recept na makovo-banánovou vegan bábovku. Můžete vyzkoušet. Tento jednoduchý recept je tedy bez...

  • 30.01.2017 21:30

    Bananaska aneb banánová bábovka bezlepková a veganská

    Recept na domácí veganskou banánovou bábovku bez lepku. Pro milovníky banánů ve všech podobách. Bábovka chutná opravdu banánově a také tak voní. Díky banánům vydrží bábovka i déle vlhčí. Tento jednoduchý recept je bez vajec, bez mléka a laktózy, bez bílého rafinovaného cukru a bez lepku. Z níže...

  • 25.01.2017 18:14

    Makovka – bezlepková maková bábovka

    Tato maková bábovka se u nás dlouho nezdržela, „zaprášilo“ se po ní tak rychle, že jsem ji málem nestihla vyfotit. Tento jednoduchý bezlepkový recept doporučuji zejména pro milovníky máku. Tato maková bábovka je totiž opravdu výrazně maková. A současně bezlepková, bez laktózy a bez bílého...

Záznamy: 31 - 40 ze 122
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Reklama:

Nejnovější články

Všechny články

© 2015-2024 VitaStyle.cz (www.vitastyle.cz) - všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode